diumenge, 9 d’abril del 2017

Diumenge del Ram

Com ja hem dit en altres ocasions, Diumenge del Ram és el dia que marca l'inici de la Setmana Santa.  Es commemora l'arribada de Jesús a Jerusalem muntat en un ase i on la gent l'aclama com a rei.  Pensau que era un dels personatges més importants i coneguts del moment, i tothom volia acostar-s'hi, tothom volia veure qui era i què feia aquest home.

La gent per donar-li la benvinguda es llevava els seus mantells i els posava a terra com si fos una estora i el saludava fent renou amb fulles de palmera i branques d'olivera.  Tot era alegria i res feia presagiar el que pocs dies després li va passar.  Hossanna!!! era la paraula utilitzada per saludar-lo.

A continuació us deixam una imatge d'un diorama de Setmana Santa realitzat pel Grup de Pessebristes de Maó representant aquest moment.  Actualment podeu visitar l'exposició de diorames anant a la Parròquia de Sant Francesc d'Assís de Maó on hi trobareu la resta dels 14 diorames de Setmana Santa que ha confeccionat aquest grup.  Esperam que us agradi!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada